Ingrediente Urocistin
MACES
Fructele de maces sunt extrem de bogate in vitamina C, dar si in alte vitamine cum sunt provitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina PP, vitamina K si acid nicotinic.Pe langa continutul bogat in vitamine sunt bogate si in zaharuri, acid citric, pectine, tanin, cupru, crom, mangan, pectina, acizi organici, uleiuri esentiale. Are efecte revigorante, antibacteriene, de regenerare, analgezice si antiinflamatorii. Contribuie la cresterea si consolidarea sistemului imunitar, ajuta la distrugerea rapida a bacteriilor. Prin efectul sau diuretic previne formarea nisipului si pietrelor la rinichi.
FRUNZE DE PATRUNJEL
Efect antioxidant puternic, tonic general si purificator al organismului.
Patrunjelul verde are un efect activ asupra tubulilor in rinichi, neutralizand si provocand eliminarea reziduurilor care contin acid uric. Prin prezenta unei substante pe care o contine, numita apiol, contribuie la concentratia ureei, stimuleaza activitatea renala. Patrunjelul este un diuretic excelent, drenand din corp excesul de fluide. Poate fi folosit cu eficienta in tratarea inflamatiilor renale, incapacitatea de a urina, urinare dureroasa, presiune la prostata, nisip si pietrele la rinichi si alte dezechilibre urinare. Este folosit cu succes in pielita, cistita si nefrita.
Este bogat in vitamina A, vitamina C, vitamina B si E, mangan, fier, fosfor, potasiu, iod, clorofila si magneziu. Continutul de vitamina C este de patru ori mai mare decat cel din portocala, iar continutul de fier este mai mare decat cel din spanac. Clorofila continuta ajuta la detoxifierea rinichilor, astfel ei vor functiona mai eficient, normalizand echilibrul acido bazic. Impreuna cu celelalte componente active din maces si Merisor PH-ul devine nefavorabil dezvoltarii bacteriilor.
Patrunjelul amelioreaza dezechilibrele create in organism datorita consumului de antibiotice sau anticonceptionale.
AFINUL AMERICAN - MERISORUL
Merisorul reprezinta o sursa de vitamine C, B, A, de substante minerale si substante nutritive: Ca, Mg, K, avand rol preventiv si de imbunatatirea sistemului imunitar la nivelul intregului organism.
Planta originara din America de Nord folosita de secole pentru a lupta impotriva infectiilor urinare. Ea si-a dovedit eficienta in lupta cu infectiile urinare cu mult inaintea aparitiei antibioticelor. Contine un tip de antioxidanti denumiti proantocianidine care actioneaza asupra bacteriei E. Coli, aceasta fiind considerata principala cauza a infectiilor urinare. Merisorul nu ii da voie acestei bacterii sa se ataseze tractului urinar, astfel aceasta bacterie poate fi usor eliminata prin urinare.
FRUNZE DE SALVIE
"Cine are salvie in gradina nu lasa batranetea sa se apropie" - spune un vechi proverb chinezesc. Medicii greci si romani - Galen, Plinius, Dioscoride - elogiaza si ei salvia, considerand-o o regina a ierburilor tamaduitoare, cu efecte protectoare magice. In Roma antica, salvia era considerata o planta sacra, fiind adunata cu un intreg ritual. "Salvia" vine din latinescul "salvare" - a fi sanatos, a vindeca, a salva.
Contine un complex de vitamine, printre care vitamina A, B, vitamina C, minerale precum calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc si sodiu, fiind un adevarat izvor de substante necesare organismului.
Principalul acid terpenic continut de salvie este acidul ursolic (15 %) -are actiune astringenta si antiseptica - care inhiba dezvoltarea bacteriei E Coli. Acidul ursolic inchide ulceratiile si regenereaza tesuturile afectate sau distruse de bacterii.
Datoritǎ proprietǎtilor sale antiseptice, salvia incetineste dezvoltarea agentilor infectiosi, iar virtutile sale antioxidante diminueazǎ inflamatiilei...